LUONTEVAA MYYNTIÄ HELPOSTI JA NOPEASTI TEOIKSI-MENETELMÄLLÄ

 

SANO HYVÄSTIT TURHAUTTAVALLE MYYNNILLE 

LÖYDÄ OMA, LUONNOLLINEN TAPASI MYYNNILLISYYTEEN 
– VARSINKIN, JOS ET KOE OLEVASI MYYJÄ

Löytämällä oman sisäisen myynnillisyyden, olet ikuisesti työllistetty – osaat myydä niin itsesi, kuin myös työnantajasi tai yrityksesi palveluita. 

 

Ilmoittaudu valmennukseen – Voit aloittaa milloin vain!
 

Valmennus ei ole tällä hetkellä myynnissä. Ilmoittaudu odotuslistalle ja saat tiedon kun seuraava valmennus alkaa. 

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään. 

Myynti Teoiksi -valmennuksessa autamme sinut neljässä viikossa... 

 • oppimaan taidon, jolla selviät tulevaisuuden työelämän tavoitteista 

 • tunnistamaan oman sisäisen motivaatiosi ja luonnollisen tapasi myydä (varsinkin jos et koe olevasi myyjä)

 • viemään oman myynnillisen tapasi käytäntöön Teoiksi Aikaansaamisen mallilla

 • tekemään myynnistä helpompaa ja mukavampaa

 

Myynti, myynti, myynti. Tämä kirosana, joka herättää kaikissa erilaisia tunteita. Osa nousee heti takajaloilleen tuon sanan kuullessaan, joillekin tulee mieleen tyrkyttäminen. Joku saattaa tykätä, mutta suurin osa haluaa vältellä koko aihetta – ja pysyä siitä erossa. 

Fakta on kuitenkin se, että me jokainen tarvitsemme elämässämme myyntiä. Oli kyse sitten treffeistä, työhaastattelusta, elokuvan valitsemista tai asiakaspalaverista, tilanteeseen sisältyy myyntiä. 

Me myymme ideoita, tuotteita, itseämme, osaamistamme ja palveluita. Teemme sitä joka paikassa ja eri tavoilla, mutta miksi myynti on kirosana? 

Koska myynti koetaan tyrkyttämisenä. Miksi? Koska emme myy omana itsenämme, vaan heitämme päälle jonkinlainen myyjäroolin.  Ja tässä valmennuksessa näytämme sinulle, miten voit olla oma itsesi myyntitilanteessa, saat lisää rohkeutta ja kehittää itsellesi työelämätaidon, jota työnantajat janoavat ja osaat sen loppuelämäsi. 

Mutta kun minä en ole myyjä!

Vaikka et olisi myyjä, työtehtäviisi kuuluu myynnillisyys. Asiantuntijana tai yrittäjänä osaat työsi kuin oman taskusi, joten tiedät tuotteista ja palveluista enemmän kuin "normaali" myyjä. 

Miten asiantuntija tai yrittäjä oppii myynnillisyyttä?

Tuntuuko siltä, että vain muut ovat myyntihenkisiä? Osaavat sanoittaa asiat niin, että ne kuulostavat hienolta? Ja vielä rohkenevat tekemään sen! 

"Minä en ole syntynyt myyjäksi" on lause, minkä jokainen on joskus ajatellut – myös kaikki huippumyyjätkin. 

Mikä tekee myyjistä sitten myyntihenkisiä? He uskaltavat olla omia itsejään ja rohkenevat tekemään aloitteita. Kyse ei ole hienoista myyntitekniikoista, vaan ajattelutavan muutoksesta.

Tässä valmennuksessa emme opeta sinulle hienoja lauseita tai tekniikkoja – vaan opetamme sinua löytämään oman tyylin, jonka saat vietyä sulavasti omaan työhösi.

Vaikka olet asiantuntija tai yrittäjä, voit tuoda rooliisi myynnillisyyttä – ja olla kuumaa kamaa (työ)markkinoilla. 

TEOIKSI-MENETELMÄLLÄ LÖYDÄT OMAN TAPASI MYYDÄ

MOTIVAATIOKARTTA

Jotta pystymme lisäämään päivittäiseen työhömme myynnillisyyttä luontevasti ja helposti, tulee tekemisen lähteä itselle mieluisista ja tärkeistä tekijöistä käsin. Ensin tunnistamme omat sisäiset, itselle luontaiset ja tärkeät motiivit. Kun toimimme omien motiivien pohjalta, asiat tapahtuvat kuin itsestään, sillä haluamme sitoutua tekemiseen, teemme sen hymy huulilla ja saamme aikaan  tavoiteltuja asioita helpommin ja nopeammin.

MYYNNILLINEN KARTTA TAVOITTEISIIN 

Motivaatiokartan pohjalta lähdemme hyödyntämään omia sisäisiä vahvuuksia omaan myynnilliseen tekemiseen. Jos sinua innostaa läheiset ihmissuhteet kasvotusten, kannattaako yrittää myydä puhelimessa? Niinpä, ei kannata. Mieluummin vaikutat tilanteissa, joissa voit rakentaa ihmissuhteita ja ratkaista asiakkaan tarpeita. Tämä on mukavampaa sekä sinulle, että asiakkaalle. 

AIKAANSAAMISEN MALLI

Oivalluksista, opeista ja suunnitelmista ei ole mitään hyötyä, jos niitä ei vie käytäntöön. Kun olemme selvittäneet sisäisen motivaatiosi ja miten voit vaikuttaa sen pohjalta myynnillisesti sinulle sopivalla tavalla, viemme nämä opit käytäntöön sinun omaan arkipäivääsi. Opetamme sinut käyttämään apunasi Teoiksi Aikaansaamisen Mallia, jonka avulla saat aikaan tavoittelemiasi myynnillisiä  tuloksia.

Myynnillisyyden 
motivaatio tulee sisältä 

Kumpi motivoi enemmän: laihduttaa sen takia, että näkee esitteen terveysvaikutuksista VAI sen takia, että pieni tyttäresi haluaa sinun näkevän hänen menevän naimisiin 20 vuoden kuluttua? 

Jälkimmäinen tottakai, koska kyse on TUNTEESTA, joka tulee sisältäpäin. Motivaatio on aina yksilöllistä, joten myös sopivat tavoitteet ja toimintatavat  ovat erilaisia. 

Kun ymmärrämme MIKSI teemme mitä ja miten teemme, tulee motivaatio sisäisesti, joka vaikuttaa välittömästi myös ulkoiseen toimintaan.

Eli ei enää aamulla itsensä tsemppaamista ja myyntitilanteiden jännittämistä, vaan luonnollista, omana itsenä myymistä ja hyvältä tuntuvaa myyntiä. 

Omat vahvuudet esiin

Motivaatiokartta* näyttää, mitkä ovat yksilölliset motivaatiotekijäsi. Se on myös apunasi, kun selvitetään mitkä ovat myynnilliset vahvuutesi ja miten voit hyödyntää niitä käytännössä omassa työarjessasi.
Kyllä kiitos!

Kuinka paljon enemmän tekisit kauppaa, kun tämä olisi kirkkaana selvillä? 

Ja tämä tapahtuisi ilman työtuntien lisääntymistä samalla, kun koet myynnin luontaisemmaksi. 

Asiantuntijana tai yrittäjänä voit vaikuttaa asiakkaaseen luontaisemmin – ei mitään päälle liimattuja, teennäisiä myyntilauseita, vaan itsestään tapahtuvaa myynnillistä toimintaa. Kun osaat olla oma itsesi – tykkää siitä sinun lisäksesi myös asiakas. 

*Hyödynnämme yksilöllisten motivaatiotekijöiden tunnistamisessa tieteellisesti pätevää Reiss Motivaatioprofiilia.

Kyllä, haluan löytää omat myynnilliset vahvuuteni

Tämä valmennus sopii sinulle, jos...

 • olet asiantuntija tai yrittäjä
 • toimit työssäsi asiakkaaseen vaikuttaen
 • et ole myyntitykki
 • tarvitset apua myynnillisten vahvuuksiesi kehittämiseen
 • haluat kehittää itseäsi ja varmistaa tulevaisuuden työelämätaidot
 • haluat tutustua itseesi ja sinua innostaviin tekijöihin
 • olet valmis muutokseen

Tämä valmennus EI sovi sinulle, jos...

 • teet myyntiä täyspäiväisesti
 • olet myyntialan ammattilainen
 • haluat myyntiteknistä valmennusta
 • et tarvitse myynnillisyyttä etkä vaikuta asiakkaaseen missään muodossa työssäsi
 • pysyttelet mielelläsi vanhassa ja turvallisessa, etkä halua mennä epämukavuusalueellesi
 • tiedät jo kaiken
 • haluat ilmaisia vinkkejä

Myynti Teoiksi -valmennus neljässä viikossa

Mitä valmennus sisältää*? 

Ensinnäkin, tämä valmennus käydään täysin etänä ja verkossa – voit olla missä päin maailmaa tahansa ja käydä valmennuksen oman aikataulusi mukaisesti. 

Saat valmennuksen alkaessa aloitusmateriaalit ja tehtävät, joissa on mukana helppo 15–30 minuuttia kestävä verkkokysely. Vastaustesi pohjalta sinulle laaditaan oma Reiss Motivaatioprofiili, jota tarvitset koko valmennuksen ajan.

Saat oman yksilöllisen Motivaatiokartan, jossa sukelletaan syvemmälle yksilöllisiin motiiveihisi ja saat ymmärrystä itsestäsi sekä vahvuuksistasi.

Kun ymmärrät motiivisi, pääset hyödyntämään motivaatiotuntemusta oman myynnillisyyden kehittämisessä ja rakentamaan sen pohjalta oman myynnillisen Kartan Tavoitteisiin. Näin löydät itsellesi ne myynnillisen tekemisen tavat, jotka tuntuvat sinusta luontaisilta ja mielekkäiltä omassa työarjessasi.

Lopuksi opetamme sinulle Teoiksi Aikaansaamisen Mallin ja saat harjoituksia, jotta pääset viemään myynnillisiä asioita käytäntöön omassa työssäsi; ainoa mikä lopulta ratkaisee, on toimintaan asti menevät asiat. 

Valmennuksen kaikkiin osioihin kuuluu laajasti videomateriaaleja, tehtäviä ja harjoituksia, jotka syventävät oppimaasi. Lisäksi saat valmennuksen päättyessä kolme bonusmateriaalia. Voit palata materiaaleihin milloin tahansa  ja käydä ne läpi omassa tahdissasi. 

* Kehitämme valmennustamme ja materiaalejamme jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tule mukaan valmennukseen
– nyt hintaan 297€ (sis. alv 24%)

Jos ostaisit erikseen pelkän Motivaatiovalmennuksen eli tämän valmennuksen ensimmäisen osan, pelkästään sen arvo on 350€. Myynti Teoiksi -kokonaisuudessa saat PALJON enemmän: opit soveltamaan motivaatioymmärrystä myynnillisyyteen ja pystyt viemään kaiken käytäntöön Teoiksi Aikaansaamisen Mallilla. 

Saat lisäksi verkkovalmennuksen materiaalit käyttöösi vähintään vuoden loppuun, joten pystyt kertaamaan tämän milloin haluat ja virkistämään muistiasi materiaaleista. 

Kuitenkin, todellinen arvo syntyy siitä, kun tulet viemään näitä oivalluksia ja oppeja käytäntöön, osoitat korkeamman työelämäarvosi ja saat omaan elämääsi lisää valinnanvapautta – myyvät asiantuntijat kun voivat tehdä työelämässä tai yrittäjinä melkein mitä haluavat. 

Jos et saa kyseistä tilannetta, paljonko se sinulle maksaisi? 

Ja kaupan päälle:

100% tyytyväisyystakuu! 

Ei siis mitään hävittävää, vaan koko valmennus hintaan 297€. 

Kyllä, haluan aloittaa valmennuksen riskittä

Sabrina Kaleva

Customer Success Manager

 

MOTIVAATIOKARTTA AVASI SILMÄNI – NYT TIEDÄN, ETTÄ TARPEENI JA TOIVEENI OVAT AITOJA!

"Myyntityössä minulle on ollut erittäin tärkeää ymmärtää ihmisiä ja heidän motivaatioitaan. Motivaatiovalmennus on loistava tapa oppia hahmottamaan sekä omat että ympärillä olevien ihmisten tarpeet paremmin.

Motivaatiokartta avasi silmäni siihen, että tarpeeni ja toiveeni ovat aitoja, ja minun on pidettävä huolta, että ne saavat ansaitsemansa huomion. Kun ymmärtää, mistä motivoituu, on paljon helpompaa rakentaa itselleen tehokkuutta sekä onnellisuutta lisäävät rutiinit. On myös paljon suurempi ymmärrys muiden motivaatiotekijöitä kohtaan, kun ensin ymmärtää omansa. Muiden motivaatiotekijöitä ei tosin voi koskaan varmana tietää, ilman karttaa asia menee arvailuksi. Tosin kun ymmärtää itseään on myös helpompaa haistella ja arvailla toisen tarpeita. Jos ymmärrät, mikä ostajaa motivoi, voit helpommin valita vietkö hänet lounaalle vai kävelypalaveriin, jutteletko pelkästään työstä vai myös perheasioista, ja kirjoitatko yksityiskohtaisen meilin vai pidätkö asiat lyhyinä ja ytimekkäinä.

Voin lämpimästi suositella valmennusta Sallan ja Johannan johdolla."

Valmennus sopii myös yrittäjille 

Yrittäjät ovat vastuussa liiketoiminnan kehittämisen lisäksi myös myynnistä. Vaikka haluaisit keskittyä yritystoiminnassa vain muihin juuri sinulle mielekkäimpiin juttuihin, fakta kuitenkin on se, että sinun pitää tehdä myös myyntiä, tai kohta ei ole enää mitään tehtävää.

Yrittäjänä myynnillisyyden lisääminen luontaisesti vaatii samoja asioita, kuin työntekijöiltäkin. Rohkeaa myynnillisen tekemisen harjoittelua, omalla luonnollisella tavalla. 

Kuinka paljon enemmän tekisit laskutusta, kun tämä olisi kirkkaana selvillä ja menisi helpommin käytäntöön?

Ja tämä tapahtuisi ilman työtuntien lisääntymistä samalla, kun koet myynnin luontaisemmaksi.

Tule myös yrittäjänä mukaan!
 

 
Kyllä, tulen mukaan ja haluan kehittää itseäni myynnillisenä yrittäjänä

Polku, jolla viemme sinut kohti luonnollista myyntiä:

1. askel

Valmennus alkaa omien myynnillisten kehitystavoitteiden asettamisella ja aloitustehtävillä sekä tieteelliseen tutkimukseen perustuvan Reiss Motivaatioprofiili -kyselyn täyttämisellä.

Teet aloitustehtävät ja vastaat kyselyyn valmennuksen ensimmäisen viikon aikana.

2. askel

Opit tunnistamaan omat  motivaatiotekijäsi, jotka tuovat omaan tekemiseesi innostusta ja draivia, mikä sinua sisäisesti motivoi ja miten sinulle tärkeät motiivit näkyvät käytännössä.

Sukellat selvittämään syvällisesti oman sisäisen motivaatiosi ja sinulle rakentuu oma Motivaatiokartta.

 

3. askel

Motivaatiokartan pohjalta oivallat, millainen sinä olet luontaisena myynnillisenä vaikuttajana ja miten hyödynnät motivaatioymmärrystä 
myynnillisissä tekemisissäsi käytännössä omassa arkipäivässäsi ja työroolissasi.

Rakennat oman myynnillisen Kartan Tavoitteisiin.

4. askel

Opetamme sinulle, miten viet kaiken oppimasi käytäntöön osaksi omaa työarkeasi helposti ja vaivattomasti.  

Annamme sinulle työkalun ja opetamme sen käytön –  Teoiksi Aikaansaamisen Malli, jonka avulla viet asioita käytäntöön ja saat aikaan haluamiasi tuloksia - uudestaan ja uudestaan.

BONUKSENA:

Kun lähdet mukaan valmennukseen, saat lisäksi kaiken tämän:

BONUS 1: Tavoitetyökirja
BONUS 2: E-kirja sisäisestä motivaatiosta
BONUS 3: Aikaansaamisen vinkkilista

Valmentajasi

 

Johanna Saari, YTM

myynnin valmentaja, liiketoiminnan kehittäjä, RMP Motivaatiovalmentaja, yrittäjä

 

Johannalla on aina ollut yrittäjämäinen ote työntekoon ja uskallusta testata toimivatko asiat käytännössä. Yrittäjäperheessä kasvaneena itsenäinen työnteon tapa on ollut ajatuksissa ja mahdollisuutena oikeastaan enemmän tai vähemmän aina. Mielessä oli kuitenkin monesti ne asiat, jotka itse tekisi toisin. Joten tietynlainen kehittäjäluonne on sisäänkirjoitettu.

Myynnillinen tekeminen ja aikaansaaminen on se juttu, joka on vienyt monessa eteenpäin ja koska itse on innostuja eikä pelkää haasteita, vahvuus on ehdottomasti siinä, että saa asioita tapahtumaan – joskus jopa vähän hankaliakin asioita. Siitä on vastaanotettu kollegoilta kiitostakin.

Luontaista Johannalle on myös sellainen ”ruvetaan nyt hommiin ajattelu”, jotta nähdään toimivatko asiat käytännössä. Tästä lähti idea myös yrityksen perustamiseen. Ja kun lisätään ymmärrys omaan arvomaailmaan pohjaavasta sisäisestä motivaatiosta, siitä mistä saa draivia ja innostusta tekemiseen, niin asiat on helppoa viedä teoiksi. Tästä taustasta Johanna ammentaa apua ja innostusta niin yrittäjille, asiantuntijoille kuin kenelle tahansa lisää myynnillisyyttä, aikaansaamista ja haluttuja tuloksia kaipaavalle.

 

Salla Aaltonen, FM

myynnin valmentaja, liiketoiminnan kehittäjä, RMP Motivaatiovalmentaja, yrittäjä

 

Sallaa on kuvattu aktiiviseksi ”jokapaikan höyläksi” niin työelämässä kuin vapaa-ajalla. Hän on helposti innostuva ideanikkari, kiinnostunut monenlaisista asioista ja ollut monessa mukana elämänsä varrella. Ikuinen optimisti.

Hänellä on halu visioida, kehittää ja analysoida asioita – ja viedä niitä sitten nopeasti eteenpäin käytännön tasolle. Myynnin pariin Salla ”ajautui” aikanaan vähän vahingossa erilaisista projekti- ja asiantuntijatehtävistä. Myyntityössä häntä viehätti erityisesti työn päivittäinen vaihtelevuus, tekemisen meininki ja työn sosiaalinen luonne. Taustalla häntä ahdisti kuitenkin omat ennakkokäsitykset "oikeanlaisen myyjän" -profiilista, johon hän ei kaikilta osin kokenut istuvansa.

Kannustavien esihenkilöiden, roolimallien ja itsetutkiskelun jälkeen hän löysi kuitenkin oman tapansa hoitaa myös myyntitehtäviä itselleen luontaisella tavalla. Isona apuna tässä prosessissa oli omiin sisäisiin motiiveihin tutustuminen ja niiden hyödyntäminen omanlaisen myyntiroolin omaksumisessa. Ja nyt hän haluaa auttaa ja jakaa omia oppejaan ja oivalluksiaan omien luontaisten myynnillisten vahvuuksien löytämisestä ja hyödyntämisestä käytännössä myös muille.

Valmennuksen avulla saavutat kaiken tämän 
vain 4 viikossa

 

 1. Turhautumisesi myynnilliseen tekemiseen vähenee.
 2. Päätöksentekotilanteesi helpottuvat.
 3. Saat haasteellisetkin myynnilliset asiat tehtyä.
 4. Sinulla on enemmän energiaa ja innostusta.
 5. Löydät omannäköisen tekemisen tavan, joka innostaa ja tuo draivia.
 6. Saat pysyvämpiä tuloksia kaikessa mitä teet, koska motivaatio tekemisen tulee sisältä.
Ilmoittaudu valmennukseen

Jan Kolkkinen

DI KTK HHJ, Innovaatioasiantuntija Tampereen Yliopisto & Asiantuntija / yrittäjä Forwardio & Talousjohtaja Keho Interactive

 

"Osallistuin Myynti Teoiksi  -valmennukseen, koska kaikkiin työrooleihini sisältyy myynnillisyyttä tai myyntiä osana kokonaisuutta, tavalla tai toisella. Toimin tällä hetkellä Tampereen yliopiston innovaatiopalveluissa tutkimuksesta syntyvien innovaatioiden kaupallistamisen asiantuntijana, lisäksi olen sivutoiminen yrittäjä sekä osakas VR-teknologiaa TV-tuotantoihin kehittävässä yrityksessä. Myynnillinen ajattelu, sen vieminen tiimeille sekä varsinaiset myyntitoimet haasteineen ovat arkipäivää kaikissa tehtävissäni. Perinteinen myyntikoulutus on entuudestaan tuttua ja halusin kehittää itseäni myynnillisesti vähän eri näkökulmasta – sisäisen innostumisen sekä tavoitteellisemman käytännön tekemisen kautta.

Valmennuksessa silmiä avaavaa oli tunnistaa itseä myynnissä draivaavia ja myöskin turhauttavia tekijöitä. Omat sisäiset ”myynnin esteet” tunnistettiin, tehtiin näkyväksi ja niihin pohdittiin käytännön ratkaisuja. Valmennuksen myötä oivalsin sen, kuinka itseäni johtamalla saan enemmän aikaan haluamiani asioita ja miten motivoin itseni toteuttamaan myös niitä epämiellyttäviä tylsiksi kokemiani tehtäviä.

Parasta tässä valmennuksessa oli kuitenkin Teoksi-tiimin luoma Aikaansaamisen malli. Sen kautta lähdimme ratkaisemaan minulla parhaillaan työn alla olevaa isompaa myyntiin liittyvää tekemätöntä työmöykkyä. Aikansaamisen-mallin ja valmennuksen avulla sain vietyä kokonaisuutta helposti ja nopeasti eteenpäin pilkkomalla ison kokonaisuuden pienempiin tehtäviin, ja tehtävien valmistuminen oli myös hyvin innostavaa. Teoiksi Aikaansaamisen malli todellakin toimii.

Näen tämänkaltaiselle palvelulle suurta tarvetta erilaisissa asiantuntija- ja teknologisissa yrityksissä, joissa alan sisällöllistä huippuosaamista on paljon mutta rohkea myynnillinen toimeen tarttuminen on välillä vaikeaa. Iso suositus Myynti Teoiksi -valmennukselle ja valmentajille, jotka ovat tarttuneet ajankohtaiseen tarpeeseen uusilla tuoreilla näkökulmilla."

 

Näin pääset valmennukseen:

1.

Kun päätät tulla mukaan valmennukseen, paina Ilmoittaudu-painiketta ja ohjaudut kassalle. Kassalla sinulta kysytään pankkikortin tietoja, jolla voit suorittaa maksun. 

Jos haluat laskun, löydät ohjeet samasta paikasta. 

2. 

Kun olet suorittanut maksun, luo itsellesi heti tämän jälkeen omat kirjautumistunnukset  valmennusalustalle. 

Tilausvahvistuksen, kuitin ja ohjeistuksen saat maksun jälkeen sähköpostiisi. 

Valmennus alkaa Tervetuloa-osiolla, josta löydät tarkemmat ohjeet etenemiseen.

3.

Valmennus alkaa välittömästi, joten saat ensimmäisen osan materiaalit heti käyttöösi. 

Valmennus etenee viikko kerrallaan 4 viikon ajan, ja uudet materiaalit aukeavat käyttöösi aina viikon välein. Sinulla on siis aina viikko aikaa suorittaa yhden osa-alueen sisällöt.

4.

Valmennus on suunniteltu käytävän intensiivisesti kuukaudessa ja vaatii muutamia tunteja aikaasi viikoittain.

Jos et ehdi käymään kaikkea kuukaudessa, ei hätää. Voit suorittaa valmennuksen omaan tahtiisi, ja materiaalit ovat käytössäsi vähintään vuoden loppuun saakka.

 

100% tyytyväisyystakuu! 

 

Luotamme valmennukseemme ja tiedämme, että se auttaa ihmisiä löytämään itsestään luonnollisen myynnillisyyden.

Kun lähdet mukaan valmennukseen, saat kahden viikon tyytyväisyystakuun. Mikäli käyt valmennusta kaikkine materiaaleineen läpi 2 viikkoa eikä se vastaa odotuksia, palautamme kaikki rahasi. 

Haluamme tällä takuulla helpottaa ostopäätöstä – jos tykkäät, työelämäarvosi nousee ja elämä hitusen helpoittuu. Jos taas et tykkää, et menetä mitään. 

Nähdään valmennuksessa! 

Tule mukaan! 

Tehdäänkö myynnistä yhdessä helpompaa?

Jos haluat tehdä tämän yhdessä, tule mukaan Myynti Teoiksi - verkkovalmennukseemme. 

Klikkaa linkistä ja osta valmennus, niin pääset heti kehittämään omaa myynnillisyyttä luontaisesti ja helposti.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostilla: [email protected]

Kyllä, haluan tulla valmennukseen mukaan!